Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

А нещодавно знаменитість поділилася з шанувальниками радісними новинами - вона отримала власну зірку на "Площі зірок" в ТРЦ "Gulliver" в Києві, відкриття якої відбулося 16 вересня.

Так, артистка для урочистої події приміряла довгу різнобарвну сукню з глибоким декольте широкими рукавами, суцільно прикрашену блискучими паєтками. Зірка доповнила образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах і розпустила довге світле волосся, а на самому заході не стримувала щастя - фотографувалася з шанувальниками, позувала коло іменної зірки і виголосила промову.

Варто відзначити, що виконавиця дотримується досить суворої дієти і вже встигла схуднути на 7 кіло, а тому з легкістю може похвалитися стрункою фігурою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, вітаючи Наталю: "Супер, дивуюся чому зірку відкривають тільки сьогодні, Наталя 30 років на сцені їй потрібно було відкривати її в перших рядах. Вона це заслужила бути першої! Була на відкритті отримала масу задоволення.", "🔥 🔥 🔥вауу супер, ви її давно заслужили", "Урааа!!!! 👏 👏 👏 👏Розумниця! Талантище!!!!", "Дуже красиво!!!".