Популярна українська співачка Наталія Могилевська вирішила дізнатися, хто серед її шанувальників народився з нею в один день.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Наталя Могилевська вже не один десяток років радує українців своєю творчістю і навіть через довгі роки співачка не відстає від часу. Останнім часом виконавиця почала вливатися в молодіжний рух і всіляко представити себе молодше. Вона пофарбувалася в блондинку, випустила сучасну колекцію прикрас і почала займатися Instagram і TikTok.

Цього разу Могилевська знову вдалася до сучасних трендів однієї з соціальних мереж, опублікувавши коротенький Відеоролик. На своє відео співачка наклала голос робота, який вимовив: "Суть тренда – знайти того, хто народився з тобою в один день".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На ролику можна побачити, що Наталя Могилевська знялася на тлі нічного Києва в темно-синьому піджаку і шовковій сукні того ж кольору, а образ вона доповнила масивними прикрасами на шиї і вухах.

"Є серед вас ті, хто народився зі мною в один день? Пишіть свої дати народження в коментарях, будемо знайомитися з однодатовцами ☺ я народилася 2 серпня! А ви?",- написала співачка під постом.

Нагадаємо, що Наталя Могилевська заінтригувала зустріччю з новим чоловіком: "а до кого я йду?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Могилевська розповіла про свої улюблені місця в Києві.

Також Знай.uа писав, що Наталія Могилевська повідомила про смерть свого друга і геніального продюсера Олександра сірого.