Народний артист України і колишній ректор Київського університету культури і мистецтв Михайло Поплавський любить радувати шанувальників публікаціями на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за його життям стежать понад 2,8 мільйонів чоловік.

Як відомо, Михайло часто знімається в різних колабораціях з юними блогерами та молоддю, і любить спілкуватися з нинішнім поколінням. У просторах Інтернету активно обговорюють яскраві відео і фото з молодими студентками, які з'являються поруч з артистом в різних образах, іноді навіть занадто відвертих.

Поплавський також є активним користувачем соцмережі TikTok, де любить радувати шанувальників короткими гумористичними роликами з дівчатами. Цього разу він знявся з маловідомою блогеркою, імовірно, студенткою свого університету.

Відео починається з кадру, на якому дівчина поправляє довге волосся і позує на камеру. Підпис: "Вчителька: ти ніколи не поступиш, зно не здаси...".

Популярні новини зараз
Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

скріншот з TikTok

Потім зображення змінюється, і на ролику з'являється та ж дівчина, яка вже стоїть в обнімку з Михайлом Поплавським і з новим підписом: "Я, коли вступила на бюджет". Обидва показують своє схвалення піднятими великими пальцями і озвучують: "Схавала?".

скріншот з TikTok

Нагадаємо, в університеті Михайла Поплавського присоромили абітурієнтку через гроші: "На більше не вистачило?"

Як повідомляв Знай.uа, Михайло Поплавський показав свій стрижень всій Україні: "Приймай нестандартні рішення"

Також портал Знай.uа писав, що Михайло Поплавський влаштував студентам вечірку посеред пар: "Екватор"