Вчора, в п'ятницю, 17 вересня 2021 року, відбулася прем'єра другого сезону романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч.

Виконавиця частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 330 тисяч чоловік. Але зараз мова піде не зовсім про неї, а про одного цікавого учасника — красеня-психолога Романа Свечкоренка.

Злата Огнєвіч, фото СТБ
Злата Огнєвіч, фото СТБ

Він побореться за серце Злати, як і інші 15 чоловіків, які пройшли далі. Однак ми знайшли невеликий збіг з минулим сезоном "Холостяка", де головним героєм був Михайло Заливако. А саме в фразі роману у себе на акаунті під фотографією з Огневич.

Але ж таку ж фразу використовувала фіналістка Юля "Зайка" ще в березні, коли розповідала про враження після звільнення з костюма.
"Як вона на тебе дивиться... Мені здається це любов з першого погляду ❤️дуже красива пара...", "Мені здається, це той самий переможець 🏆. Ну там звичайно подивимося. Але щось мені здається, я права", "Я думаю, у вас все взаємно❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

"Я отримала свою першу троянду того вечора 🌹 так і почалася Наша історія🐰 🐻", - писала дівчина.

Однак невідомо, чи піде Роман по ідентичному шляху до самого фіналу, опинившись згодом на другому місці.

"Зайка" Юля, скріншот: Instagram
"Зайка" Юля, скріншот: Instagram

Нагадаємо, продюсер Юра "злив" фінал "Холостячки" зі Златою Огнєвіч: "Натовп майбутніх блогерів бігають..."

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячке" Златі Огнєвіч підсунули "засланого козачка" в масці: "Провокатор"

Знай.ua писав, "Холостячка" 2 сезон, 1 випуск: Харківський двійник Міші Заливако розкрив головну таємницю поруч зі Златою Огнєвіч