На телеканалі СТБ стартував другий сезон популярного шоу "Холостячка". У п'ятницю, 17 вересня українцям показали першу програму сезону. Під час знайомства з чоловіками до головної героїні Злати Огнєвіч прийшов учасник "Танців з зірками" хореограф Макс Єжов.
Спочатку він з'явився перед співачкою в масці у венеціанському стилі і закрутив Злату Огнєвіч в танці – вона не відразу зрозуміла, що перед нею її давній знайомий. Пізніше Макс зняв маску і постав перед камерами у всій красі.

Злата Огнєвіч, скріншот із відео
Злата Огнєвіч, скріншот із відео

Злата була здивована побачити танцюриста на проекті, і подумала, що ймовірно він прийшов за піаром. Але, танцівник заявив, що прийшов на "Холостячку", щоб побудувати міцні стосунки.

"Я прийшов побудувати любов, а не за піаром. Я і так медійна людина, входжу в топ танцюристів країни", - сказавши він в шоу.

Після першого випуску другого сезону "Холостячки" шанувальники Макса Єжова в Instagram почали заявляти, що все-таки він подався туди заради піару.

Макс Єжов, скріншот з відео
Макс Єжов, скріншот з відео

" Ні, ну чому просто піар? Злата досить симпатична дівчина. Але тут є слова правди, не буду заперечувати повністю", - зазначив він.

Відзначимо, що все таки учасник "Танців з зірками" Макс Єжов не буде далі приймати учасник в шоу, адже Злата Огнєвіч не вибрала його в шістнадцятку учасників, які підуть з нею на побачення.
Як повідомляв портал "Знай.uа" , Михайло Заливако зізнався, що робить з Ганною Богдан заради адреналіну"Безкоштовне задоволення". Михайло Заливако та Ганна Богдан відверто зізналися про особисте

Також "Знай.uа" писав, що Юля "Зайка" після "Холостяка" зробила це вперше в житті: "було непросто". Юля "Зайка" розповіла про свій досвід