Популярна українська телеведуча, зірка програми "Аферисти в сітях" і наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, Олена-Крістіна Лебідь частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 320 тисяч осіб.

Зараз знаменитість поділився досить кумедним знімком разом з улюбленою собачкою Сарою. Обидві красуні опинилися на газоні під час ще теплої погоди. На них можна помітити практично однаковий одяг c Міккі Маусом в різних кольорах.

Скрін, Instagram Олена-Крістіна Лебідь
Скрін, Instagram Олена-Крістіна Лебідь

"Дівчатка на стилі від улюбленої феї одягу для улюбленців 🦮🐕🦺 ❤️🔥❤️🔥❤️🔥 @sobachka_odejkina ❤️🔥❤️🔥❤️🔥", - пише Олена-Крістіна В публікації.

Класно і те, що телеведуча не посоромилася поцілуватися зі своїм собакою прямо на камеру.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь, фото з instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото з instagram

"Ви чарівні😍 😍 😍світшоти бомбезні", "У мене також французький бульдог😍😍😍", "Яка принадність!)", "Милашки💕💕💕", "Які класні дівчата!👍♥️🥰♥️І свитшоты круті!👌 Мені сподобалося!😁😇😇😇", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, наречену Розенко Олену-Крістіну Лебідь запідозрили у вагітності: "Новий етап у житті"

Як повідомляв "Знай.ua", наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь похвалилася новими позами, яких немає навіть у йозі: "Труси на люстру"

Знай.ua писав, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь показала, хто паскудить їй в тапки: на таку мордочку і лаятися гріх