У суботу, 18 вересня 2021 року, відбулося прощання з однією з найяскравіших учасниць реаліті-шоу "МастерШеф. Професіонали" третього сезону Стелли Клименко.

Дівчина померла в Єгипті, куди поїхала у відпустку зовсім одна. В останній день їй стало погано, її відвезли в місцеву лікарню, де серце і зупинилося назавжди.

Стелла Клименко, фото з Instagram
Стелла Клименко, фото з Instagram

Незадовго до події, в середині серпня, Стелла розповідала про неприємну ситуацію, що трапилася з нею ще кілька років тому.

"Ніяких скарг, це просто життя. Минуло 2,5 роки після того як це сталося, і чому я не можу приймати компліменти з приводу ямки на правій щоці. Коли я була маленька, я так хотіла ямочки, коли посміхаєшся, але вона у мене одна, тому що розірвана на щоці м'яз. Є люди які не дуже люблять людей", - зізналася Стелла Клименко.

"МастерШеф. Професіонали-3", скріншот: СТБ
"МастерШеф. Професіонали-3", скріншот: СТБ

Вона розповіла, що їй не зовсім пощастило, так як їй завдали складні тілесні травми, через які доводилося ходити в масці, лікуватися і приховувати обличчя.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Просто будьте в першу чергу людиною, ось так от хочеться всім людям кричати, але, на жаль, багато глухих в світі", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, день прощання із загиблою учасницею "МастерШеф" Стеллою Клименко: сліз не стримати

Як повідомляв "Знай.ua", стало відомо, що сказала померла Стелла Клименко з "МастерШеф" своїм близьким в останній день: "Почати нове життя"

Знай.ua писав, померла зірка МастерШеф Стелла Клименко, близькі не можуть прийти до тями: "До останнього вірив, але ти не прийшла"