У п'ятницю, 17 вересня 2021 року, відбулася прем'єра другого сезону романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч.

Виконавиця частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 330 тисяч чоловік. І зараз за її серце поборються 16 чоловіків, включаючи Влада Ясько, Васко Младенова, Олександра Борзенка, Андрія Хветкевича, Романа Свечкоренка та інших.

"Холостячка", фото: Instagram
"Холостячка", фото: Instagram

В Інтернеті починає з'являтися безліч публікацій, пов'язаних з новим сезоном. Наприклад, зовсім недавно красунчик-психолог заговорив тими ж фразами, з яких починала і Юля "Зайка" при просуванні до фіналу.
Але краще звернути увагу на кумедний відеоролик з кількома учасниками, які дуже втомилися на знімальному майданчику і вирішили зовсім трохи перепочити.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

На відео зображені чотири хлопця, які прямо в костюмах заснули на чотирьох диванах, розташованих один біля одного. Один з них прикрив очі, щоб світло не заважало відпочивати.

"Успіхів вам, ви дуже втомилися", - пише один з користувачів в коментарях під ніком Наталія Могилевська.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, красунчик-психолог повторює долю Юлі "Зайки" в боротьбі за "Холостячку" Злату Огнєвіч: "Почалася наша історія"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч після знайомства з кавалерами відкрила секрет: "Сердечко б'ється"

Знай.ua писав, Григорія Решетника застали посеред ночі з "Холостячками" Ксенією Мішиною і Златою Огнєвіч: "Як тут заснеш?