Спеціально для наших читачів ми знайшли 14 найефективніших методів захисту від порчі. Варто точно знати, що пристріт - прокляття, а порчв — це вторгнення в енерго-інформаційне поле людини. Буває, що подібні негативні програми людина несе і передає з покоління в покоління.

Якщо ви бачите по лінії роду неприродні смерті, суїциди, не тягніть, час працює проти вас:

1. Правильно вибирайте коло спілкування. Досить бути людиною, яка легко вірить у все, щоб отримати пристріт. Хочете цього уникнути - не спілкуйтеся і не тримайте поруч з собою людей, які вам заздрять, так як заздрість часто — це першоджерело пристріту.

2. Носіть булавку пристебнуту правильним чином. Є така народна мудрість, що потрібно носити при собі шпильку, тоді ніхто вас не наврочить. Булавку потрібно застібати тільки головкою вниз. І її потрібно кріпити так, щоб вона була прихована від сторонніх очей. Найкраще її пристебнути у внутрішню кишеню або на виворіт одягу.

3. Живіть по совісті і в ладу з природою. Вмійте чути свій внутрішній голос, він завжди підкаже, як потрібно вчинити.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

4. Ставтеся до людей так, як ви хочете щоб ставилися до вас.

5. Поступайте з іншим так, так хочете щоб надходили по відношенню до вас. Здавалося б, що може бути простіше? Але потрібно докласти часом зусилля, щоб не звернути з істинного шляху і не піти на поводу, заради миттєвої вигоди.

Порча, скріншот: YouTube
Порча, скріншот: YouTube

6. Живіть в правді. Завжди і скрізь. Будьте чесні, в іншому випадку, буде розплата.

7. Не брешіть, не обманюйте. Зараз навколо стільки брехні і обману, що люди часом звикли і не розуміють важливості жити в правді.

8. Займайтеся розвитком особистості. Кожен вкладе своє розуміння в цей пункт і це вірно.

9. Освойте духовні практики, які підійдуть саме вам для очищення. Існує безліч практик, методів, способів, щоб вчасно допомогти собі очиститися від негативу.

10. Мийте частіше руки. Так, омиваючи руки ми змиваємо не тільки бруд, але і негативну інформацію.

11. Омивайтеся, купайтеся з головою як приходите з кладовища і громадських, багатолюдних місць. Потрібно це робити відразу як тільки переступаєте поріг будинку. Спочатку душ, потім сім'я, діти. Це дозволить захистити ваших близьких від негативу, хвороб.

12. Навчіться мислити позитивно. Ціле мистецтво, але його можна освоїти, було б бажання і розуміння важливості даного заходу.

13. Не обговорюйте людей. Не засуджуйте і не пліткуйте.

14. Не дивіться телевізор. Через нього Ви отримуєте енергетичне сміття і тим самим шкодите собі.

Раніше повідомляли, Соломія Вітвіцька показала порізану руку, боляче дивитися - "Навели порчу!".

Як повідомляв Знай.uа, колишня дружина Аршавіна втратила ніс і не може ходити після коми: "Навели порчу?".

Знай.uа писав, маму Тіматі запідозрили в злочині: "навела порчу" на всіх його дружин?.