Популярна українська телеведуча каналу 1+1 Лідія Таран, якій приписували таємний роман з фронтменом гурту "Бумбокс" Андрієм Хливнюком, в неділю, 19 вересня, відзначає своє 44-річчя. На честь її свята варто розповісти про найцікавіші факти, які зберегла у своїй біографії Лідія Таран.

Про це стало відомо завдяки новій публікації каналу 1+1 в мережі Instagram, а також інформації порталу Unian Life.

Публікація каналу 1+1, скріншот: Instagram
Публікація каналу 1+1, скріншот: Instagram

Лідія - дуже різноманітна людина, яка вміє дивувати. Крім того, що телезірка приділяє багато часу своїй кар'єрі, догляду за собою, дочки Василині, так вона ще й встигає подорожувати і присвячувати час своїм хобі.

Лідія Таран, фото: Instagram
Лідія Таран, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Лідія Таран любить екстрим, добре плаває, катається на ковзанах і лижах, ходить в гори і навіть може залізти на дерево. Говорити про її успіхи можна нескінченно, але краще все побачити своїми очима.

Лідія Таран, фото: Instagram
Лідія Таран, фото: Instagram

Її почуттю гумору можна тільки позаздрити. Чого тільки варте її Відео зі студії ТСН, де в ефірі у неї розстебнулася сукня. Нагадаємо, що тоді Таран сама над собою пожартувала і запитала, чи варто їй менше їсти.

Лідія Таран, фото: Instagram
Лідія Таран, фото: Instagram

Ведуча 1+1 приділять багато часу по догляду за собою. Незважаючи на те, що її образи завжди стримані, вони тим не менш, романтичні і вишукані. Наприклад, її блакитне плаття в підлогу з квітковим принтом або ніжний костюм з прямих штанів і блузки з ластівками. Для вечірніх "луків" Таран вибирає яскраві сукні, які підкреслюють її жіночність і самобутність.

Лідія Таран, фото: Instagram
Лідія Таран, фото: Instagram

Нагадаємо також кілька фактів: з 2009 року Таран є ведучою на телеканалі 1+1 і 2+2. Вона вела такі програми, як "Я люблю Україну", "Сніданок з 1+1", "ТСН" і "ПроФутбол".

Раніше повідомляли, Наталія Мосейчук вирушила в тур по Україні - як рок-зірка: "Наш перший...".

Як повідомляв Знай.uа, ведуча Алла Мазур поскаржилася на шкільну програму: "Жодна логіка не працює".

Знай.uа писав, Хливнюк з Бумбоксу розлучився з дружиною, а колишня тут же покращала і проявила почуття гумору: "Мокра курка".