Просто з туманної і сирої Великобританії, для всіх шанувальників королівської сім'ї, прийшли доволі радісні новини. Стало відомо, що принцесу Беатріс, яка раніше заявляла, що її дитина повинна з'явиться на світ в жовтні цього року, було доставлено до госпіталю ще в п'ятницю, 17 вересня.

Про це стало відомо завдяки новій публікації британського таблоїду The Sun.

Принцеса Беатріс, фото: GettyImages
Принцеса Беатріс, фото: GettyImages

На жаль, не уточнюється, що саме це за госпіталь. Однак точно відомо, що її чоловік Едоардо Мапеллі-Моцці знаходиться разом з нею. Більше жодних подробиць не розголошують.

Батько Беатріс, принц Ендрю, кажуть, екстрено збирається повернутися з Балморала, де проводить свої літні канікули разом з ексдружиною Сарою Йоркською і матір'ю королевою Єлизаветою II, щоб побачитися з вагітною донькою.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Принц Ендрю
Принц Ендрю

У Балморалі принц Ендрю ховається від юристів, які намагаються вручити йому судовий позов у справі звинувачення про насильство від цивільно США Верджинії Джуфре. Інсайдери кажуть, що, можливо, герцог не поїде в Лондон, а чекатиме, допоки донька Беатріс не приїде до нього сама разом з новонародженою дитиною.

Також є цікавий факт, що дитина принцеси Беатріс потіснить в черзі на престол її сестру Євгенію.

Раніше повідомляли, принцеса Беатріс повторила те, за що критикувала Меган Маркл: "Це інстинкт".

Як повідомляв Знай.uа, Єлизавета II навіть туфлі сама не розношує: чим займається абсурдно величезний штат прислуги.

Знай.uа писав, чоловік накинувся на Меган Маркл через психічне здоров'я: "Привілейована принцеса".