Популярна українська співачка Тіна Кароль, яка активно спілкується зі своїми прихильниками у соцмережах, відверто відповіла на декілька їхніх питань на «Патреоні».

Як відомо, всю свою турботу та увагу співачка приділяє синові Веніаміну. Разом із хлопчиком вона часто мандрує іншими країнами. Крім того, гастролі також додають Тіні клопотів із переїздами.

Одним із запитань, на яке артистка відповідала у форматі “Було/не було”, стало уточнення, чи хотіла вона коли-небуть покинути Батькіщину і переїхати до іншої країни.

Прямої відповіді на це питання співачка не дала, однак наголосила, що дуже любить подорожувати та не проти якомога частіше змінювати краєвиди за вікном.

“Я періодично хочу пожити в іншій країні. Я взагалі люблю їздити до інших країн, люблю змінювати ландшафти, екстремальні подорожі, вивчати різні міста, вулиці”, – зізналась Тіна.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

«Тіна така смішна, все-таки в душі вона ще дитина. Бажаю їй залишатися такою ж веселою і життєрадісною завжди», «Тіночка, приємно бачити Вас щиро усміхненою!», «Спасибі, якби всі ці майже три роки в моєму житті не було Тіни, я б давно

збожеволіла від життєвої плутанини! Дякую Богу і долі за Тіну!», «Підкуповує щирість відповідей Тіночки!», - пишуть у коментарях до відео її фанати.