Місяць – не лише найближче до Землі небесне тіло, але й давній супутник всього містичного і загадкового, що супроводжує нічне життя людей.

В астрології вважається, що саме фази місяця впливають на психологічний та емоційний стан людини, а також на загострення хронічних хвороб.

Лише кілька діб відділяють нас від першого місяця вповні у вересні 2021 року – це станеться 21 числа.

Місяць опиниться в сузір'ї Овна – імпульсивному та ексцентричному знаку Зодіаку, який здатен спровокувати агресію. Його збалансує вплив Марсу, який забезпечить спокійне розв’язання ситуації.

Скрін, відео YouTube повний місяць
Скрін, відео YouTube повний місяць

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Чим зайнятися на повний місяць

Вереснева повня сприяє новим починанням і продовженню вже розпочатих справ. Прислухайтеся до інтуїції – вона підкаже, як краще вчинити в тій чи іншій ситуації. Можливо, ви навіть відкриєте в собі екстрасенсорні здібності.

Чого не варто робити в повний місяць

Не варто завершувати щось давно розпочате, брати позики та вирушати в подорожі. Можливі емоційні розмови з близькими – краще утримайтеся від надто різких висловлювань. Хірургічні втручання також краще перенести на інші дні.

Що повний місяць готує кожному знаку Зодіаку

Овен (20 березня - 21 квітня): недруги атакуватимуть вас із усіх боків, проте не варто реагувати на їхні нападки, бо постраждає ваша репутація. Уникайте відкритих конфліктів на роботі.

Телець (21 квітня - 21 травня): перегляньте стосунки із близькими людьми, і утримайтеся від гучних обіцянок. Поставтеся з увагою до фінансових операцій – помилка буде дорого коштувати.

Близнюки (22 травня - 21 червня): не варто слухати чужі поради – довіртеся внутрішньому голосу. Це принесе найкращі плоди.

Дистанційна робота, скріншот: YouTube
Дистанційна робота, скріншот: YouTube

Рак (22 червня - 22 липня): схильність до старанності та загострене почуття відповідальності зроблять вас зіркою на професійній ниві. Вас чекає нагорода за вашу завзятість та цілеспрямованість. Крім того, вас чекає нове романтичне знайомство.

Лев (23 липня - 23 серпня): всі ваші зусилля виявляться немарними – ви відчуєте, що Всесвіт винагороджує вас за старання.

Діва (24 серпня - 22 вересня): вас чекають неординарні події, цікаві знайомства та приємні зміни в житті. Можливі несподівані подарунки від колег чи коханих, які принесуть велику втіху.

Терези (23 вересня - 23 жовтня): залишайтеся вдома і приділіть увагу своїм близьким – їм потрібна ваша підтримка. Несподівано, але ділові знайомства можуть стати ще й романтичними.

Романтика, фото з відкритих джерел
Романтика, фото з відкритих джерел

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада): ви відчуєте, як вам додається рішучості для важливих подій. Всі негаразди, які переслідували вас останнім часом, відступлять і залишаться в минулому. Будьте уважні – попереду вас чекає нова цікава робота, а близькі потішать неабиякими успіхами та міцним здоров’ям. Кохані подарують вам романтичне побачення, яке запам’ятається надовго.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня): вам знадобляться всі ваші навички дипломата – події цього дня неабияк вплинуть на ваше майбутнє. Крім того, сьогодні ідеальний день для того, щоб зайнятися спортом.

Андрій Хомицький, фітнес-тренер, фото: Instagram
Андрій Хомицький, фітнес-тренер, фото: Instagram

Козеріг (22 грудня - 20 січня): навіть легке завдання в цей день перетвориться на важке випробування. Не беріть на себе надто багато відповідальності.

Водолій (21 січня - 18 лютого): покладайтеся виключно на власні сили і не сподівайтеся на чужу допомогу. Це дозволить вам уникнути неприємностей в майбутньому.

Риби (19 лютого - 20 березня): утримайтеся від будь-яких коментарів у бік своїх колег – кожне слово, сказане вами сьогодні, зрозуміють неправильно.

Нагадаємо, що астролог назвала найщасливіші знаки Зодіаку у вересні: їх чекає "грошовий потік" і удача. Астролог поділився прогнозом на перший осінній місяць