Кулінарний оглядачі і фахівець з хімії їжі Клер Лоуер знайшла ідеальний рецепт варіння яєць круто. Про це вона написала на ресурсі lifehacker.

На її думку, метод, при якому яйця 5 хвилин варяться в окропі, потім 5 хвилин «відпочивають» в гарячій воді і потім 5 хвилин охолоджуються в холоді, дає не той результат, який очікується.

Фото: lifehacker ідеальні яйця круто
Фото: lifehacker ідеальні яйця круто

Замість "вершкових золотистих жовтків", обіцяних стількома блогами про рецепти, виходять жовтки, які знаходяться на межі "чогось жахливого".

Фото: lifehacker неідеальні яйця круто
Фото: lifehacker неідеальні яйця круто

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Вищезгаданий яєчний жовток хороший, якщо його розтерти з великою кількістю майонезу, але він занадто сухий, щоб їсти тільки з невеликою кількістю солі», - впевнена Лоуер.

Яйця, які залишають «доходити» протягом п'яти хвилин після того, як минув час приготування, завжди знаходяться на межі того, що жовтки стануть сірими.

Нагадаємо, раніше Євген Клопотенко поділився смачним рецептом з баклажанів

Також "Знай.uа" писав, що є найсмачніший варіант аджики з баклажанів на зиму

Як повідомляв портал "Знай.uа", знайдений смачний рецепт соусу з кропу: як швидко приготувати універсальну добавку для багатьох страв

"Ви втрачаєте красу щойно застиглого по-справжньому вершкового жовтка. Деякі можуть назвати це "середньою варінням", і я думаю, ви теж можете це зробити, якщо хочете, Хоча я як і раніше вважаю, що саме такий жовток-ідеальний», – додає Клер.

Хоча в незліченних кулінарних книгах, блогах і журналах вам, ймовірно, говорили, що ідеальні яйця, зварені круто, виглядають інакше, блогер закликає всіх кинути виклик старим способам і подумати про те, що по-справжньому смачно.

На її думку, найсмачніші жовтки виходять, якщо відмовитися від середніх п'яти хвилин – тобто п'ять хвилин варити і п'ять хвилин остуджувати в крижаній бані або під проточною водою.

"Відмовтеся від" 5-5-5 «і прийміть»5-5". Це все, що вам потрібно для ідеальних яєць, зварених круто", - резюмує вона.