У родині української співачки Ольги Горбачової і знаменитого продюсера Юрія Нікітіна свято – пара знайома вже більше 23 років і святкує річницю весілля. Про це сам Нікітін повідомив на своїй сторінці в соцмережі.

При цьому подружжя встигло навіть двічі узаконити відносини-перший раз в 2007 році, і розлучилася через два роки. У цьому шлюбі народилася дочка Поліна. Після розлучення пара знову почала зустрічатися в 2011 році, в 2014 році народилася друга дочка – Серафима. У 2016 році колишнє подружжя вирішило знову одружитися.

«У цей день багато років тому я вперше одружився на цій дівчині. І з тих пір жодного разу не пошкодував. І слава Богу, у мене вистачило розуму одружитися з тобою вдруге. Вітаю нас! Ольга Горбачова», - похвалився Нікітін.

"Так тримати! Поздоровляю!", - привітала їх співачка Катерина Бужинська.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Від щирого серця! Ви по-справжньому красива пара, яка перебуває виключно в любові!", "Мої привітання вам, нехай завжди буде любов і гармонія", "Вітаю Вас, Юра і Оля! Бажаю вам багато щастя, здоров'я і благополуччя!",- приєднуються до привітань фанати співачки.

Нагадавши, Юрій Нікітін вперше розповів про здоров'я Андрія Данилка:"у нього серйозні проблеми".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Горбачова висловилася про розлучення Слави з "НеАнгелів": "був упущений момент".

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Горбачова поділилася, як освоїла нову професію: "жінкам мотивація потрібна в другу чергу, а в першу - потрібно задоволення".