Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала на території РФ, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 460 тисяч чоловік.

Зовсім недавно дівчина опинилася на весіллі в якості подружки нареченої (свідка), а її коханий Роман виступив в ролі свідка. І для цього заходу Аліна вирішила самостійно створити дизайн сукні.

Аліна Гросу, фото: Instagram
Аліна Гросу, фото: Instagram

"Тканина надала наша прекрасна наречена всім однакову, казковий пух і сіточку в каменях надали чарівні @lace_ukraine_, а пошила ж це пухнасте диво @natalinnka 💜", - пише Аліна Гросу в публікації.

На співачці можна помітити дуже пишну сукню з трикутним вирізом на грудях. Аліна всього на одній фотографії постала з Романом. На інших знімках дівчина відображена сама в різних позах.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/

"Артистка кабаре, а не подружка нареченої", "Шикарно! І макіяж - 🔥супер!", "У Вас дуже красиве і незвичайне плаття, гарного свята😍", "Лавандова наречена😍😍❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Вже назавжди": Аліна Гросу в образі Лариси Доліної відгуляла шикарне весілля

Як повідомляв "Знай.ua", Аліну Гросу з її бойфрендом Романом Полянським засліпила куля Павла Зіброва: "Будете бачити нас"

Знай.ua писав, Аліна Гросу в латексі перетворилася на спокусливу кішечку: так і хочеться отшлепать