Турецький актор Джан Яман, який став популярний серед українських телеглядачок завдяки карколомній красі після ролі в серіалі "Рання пташка", поділився новою публікацією в соцмережі Instagram.

Відсутність особливого акторського досвіду не завадило красунчику стати кумиром мільйонів телеглядачок. Він навіть почав випускати парфуми зі своїм авторським ароматом під назвою «Манія». Чи варто дивуватися, що його розкупили дочиста в лічені дні.

Тепер армія фанаток чекає нової партії парфуму.

«Can Yaman Mania is currently sold out. But it will be available back again very soon. In order not to miss out on your “Mania”, subscribe to the mailing list for the updates. We kindly remind you that the only authorized channel for selling “Mania” is the website above. Have a lovely day (Can Yaman Mania в даний час розпродані. Але дуже скоро він буде знову доступний. Щоб не пропустити свою «Манію», Підпишіться на список розсилки для отримання оновлень. Нагадуємо, що єдиний авторизований канал для продажу "Манії" - це наш веб-сайт. Гарного дня)", - повідомили на сторінці актора.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На фото, що супроводжує повідомлення, напівоголений Яман демонструє ідеальний торс і відмінний прес. При цьому він бризкає на себе своїм парфумом.

"Ми всі це хочемо!", "Спокійно, давайте заспокоїмося!", - коментують повідомлення шанувальниці актора.

Нагадаємо, засмутилися до сліз: принц Вільям і Кейт Міддлтон поникли після програшу збірної Англії на Євро-2020.

Також портал Знай.uа розповідав про історію розставання принца Вільяма і Міддлтон. Принц Вільям сказав своїм бабусі і дідусеві, королеві Єлизаветі II і принцу Філіпу, він не був упевнений, чи достатньо він любив свою нинішню дружину Кейт.

Також " Знай.ua " писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг