Максим Галкін відома персона як в наших широтах, так і за кордоном. Коли ми чуємо про цього артиста, нам спадають на думку його пародії, участі в телешоу і відносини з Аллою Пугачовою. Але чи багато хто знає, що Максим Галкін ще й турботливий батько?

Так у своєму Instagram-пості Галкін розповів, як відзначив День Народження своїх дітей, Лізи і Гаррі. "Чудове свято, діти в захваті! Спасибі всім за привітання!"- написав артист у своєму повідомленні.

Пост Максима Галкіна, Instagram maxgalkinru
Пост Максима Галкіна, Instagram maxgalkinru

Свій пост Максим проілюстрував фото з самого свята. На них ми можемо побачити дуже атмосферні сімейні, спільні та інші фото, які показують, що на святі точно ніхто не занудьгував. На одному сам Максим зі своєю дружиною, Аллою Пугачовою, і двома дітьми, на іншому-діти в оточенні однолітків, які були запрошені на святкування, на інших – фото дітей і їх відомих батьків, які прийшли привітати молодших представників сім'ї Галкіна з Днем Народження.

У коментарях захоплені люди вітають дітей з Днем Народження, і захоплюються підходом Галкіна до виховання дітей: "з Днем народження ваших чудових, талановитих Лізу і Гаррі!!!""Які вони чудові! Який за цим вихованням стоїть праця, мудрість! Максим, якби відкрили інститут по вихованню, у вас не було б відбою від бажаючих в нього вступити!""Крута сім'я для прикладу, дякую, що ви є".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Комментарии к поста, Instagram maxgalkinru
Комментарии к поста, Instagram maxgalkinru

Нагадаємо, раніше Алла Пугачова і Максим Галкін зворушливо привітали своїх дітей з днем народження

Також "Знай.иа" писав, що Максим Галкін різко помолодшав слідом за Аллою Пугачовою

Як повідомляв портал "Знай.иа", Максим Галкін в Івана Грозного