Герой серіалу "Татусеві дочки" розповів про те, як відновлюється після страшної травми. Актор впав з п'ятиповерхового будинку.

Михайло Казаков, відомий за роллю Полежайкіна з серіалу "Татусеві доньки" поділився інформацією про відновлення після падіння з даху п'ятиповерхівки. Нещасний випадок стався влітку 2020 року. Актор хотів зняти своє рідне місто з висоти, але оступився і впав з 12 метрів. Він дивом вижив, але отримав серйозні травми ніг. Довгий час Михайло провів в інвалідному візку з великими переломами обох ніг. Кілька місяців актор провів у лікарні, де переніс ряд операцій. Нещодавно Казаков все ж зміг встати на ноги.

Михайло Казаков / Полежайкін, кадр з серіалу "Татусеві дочки"
Михайло Казаков / Полежайкін, кадр з серіалу "Татусеві дочки"

"Я провів у візку п'ять місяців, а мав ще два роки. Мій лікар з Твері, де я живу, створив справжнє диво, у нього руки від Бога. Мій випадок унікальний: 22 компресійних перелому, 1500 осколків. Обидві мої ноги від удару лопнули всередині. 20 болтів, дві пластини загальною вагою два кілограми - і ось вони зібрані. Важко підібрати слова, щоб описати біль, який я відчув, прокинувшись від наркозу, коли організм став відторгати сторонні предмети", - поділився своїми відчуттями Михайло в інтерв'ю російським ЗМІ

Михайло Казаков / Полежайкін, кадр з серіалу
Михайло Казаков / Полежайкін, кадр з серіалу

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На своїй сторінці в Instagram актор опублікував спільне фото зі своїм травматологом, який допоміг йому знову встати на ноги, і сердечно його подякував. Пластини і болти залишаться з актором до кінця життя. Вийняти їх з ніг вже неможливо. Казаков розповів, що його мучають сильні болі, до яких він ще не скоро звикне. Але в той же час, Михайло радіє, що знову може ходити самостійно. Актор заявив, що коли у нього вийшло встати на ноги, і зробити перші кроки, він відчув себе олімпійським чемпіоном. Артист сказав, що може подати на інвалідність, але сподівається, що робити цього не доведеться.

Нагадаємо, раніше Полежайкін з "татових дочок" вийшов з лікарні і вчиться ходити заново

Також "Знай.uа" писав, що Полежайкін з "татових дочок" став Аполлоном

Як повідомляв портал "Знай.uа", як склалося життя "татових дочок" після серіалу