Шоу Холостячка - це грандіозний проект, за яким спостерігають сотні тисяч шанувальників. З першої ж серії глядачів зацікавило, як же потенційні женихи будуть підкорювати серце нової холостячки, якою в цьому сезоні є приголомшлива Злата Огнєвіч. Глядачі затамували подих у телеекранів не дарма. За увагу такої жінки чоловіки дійсно будуть боротися з усією старанністю і винахідливістю.

Телеканал СТБ поділився анонсом 2 серії масштабного шоу. Це буде перший епізод, де Злата буде вже сильніше цікавитися учасниками, а самі женихи зможуть проявити себе, організовуючи побачення для завидної нареченої.

Холостячка, яка розпалює вогонь в серцях, описують дівчину в анонсі другого випуску.

В анонсі другого випуску видно, що будуть як чуттєві, так і екстремальні побачення. На одному з побачень дівчині зав'яжуть очі, і дівчина буде спиратися тільки на власні відчуття, щоб відчути чоловіка краще. Наприклад, в повільному танці, який був показаний в анонсі. Так само в анонсі можна побачити літак, і як Злата з нього вистрибує. Якщо згадати перший випуск, Злата завжди мріяла стрибнути з парашутом, схоже, один з претендентів на руку співачки вирішив втілити мрію в реальність. Не обійшлося і без скандалів. Холостячка виглядала дуже незадоволеною на деяких кадрах. У випуску всі дізнаються, що ж стало причиною її невдоволення.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Скрін, Instagram Злата Огнєвіч
Скрін, Instagram Злата Огнєвіч

Виходячи з анонсу, випуск буде насиченим, емоційним, чуттєвим, романтичним. У ньому буде все, за що глядачі люблять цей проект.

Нагадаємо, холостячкою у другому сезоні однойменного проекту стала популярна українська співачка Злата Огнєвич. Розквіт її кар'єри припав на 2013 рік, співачка виступила на конкурсі Євробачення з піснею Gravity, і посіла третє місце. По поверненню на батьківщину співачку чекав оглушливий успіх. Чарівний голос і приголомшлива краса співачки швидко завоювали серця величезної кількості шанувальників

Нагадаємо, раніше красунчик-психолог спробував заявити про себе після знайомства з "Холостячкою" Златою Огневич: "Я г*вно"

Також "Знай.иа" писав, що "Холостячка" замучила красенів-чоловіків, що звалилися від втоми посеред зйомок

Як повідомляв портал "Знай.иа"," Холостячка " Злата Огневич після знайомства з кавалерами відкрити секрет