Популярна українська співачка Alyosha, дружина фронтмена гурту «Антитіла» Тараса Тополі та матір їхніх трьох дітей, поділилася новою цікавою світлиною. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

«Коли застають зненацька, головне зробити poker face», - підписала вона знімок, на якому дивиться вбік із незворушним виразом обличчя.

На співачці – червона байкерська куртка оверсайз, розшита блискучими паєтками. Під курткою – коротка чорна сукня, а з-під сукні визирає смужка чорних панчох. Свій дещо легковажний образ співачка підкреслила простою зачіскою та червоною помадою на губах.

Скрін, Instagram Alyosha
Скрін, Instagram Alyosha

Навіть у такому вигляді вона сподобалася своїм прихильникам.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«Класна фотка вийшла», «Красуня, чарівна, мила, стильна!», «Ви дуже гарна!», «Тепла, приємна співачка», «Ти була неперевершена вчора, хотіла фото з тобою, але не знала, чи можна», «Чудова несподіваність!», - зазначають підписники.

Люди також дякують за гарно проведені концерти у їхніх містах.

«Ви класно виступили в Броварах, я пишаюся вами», «Дякую за гарні емоції на день Калинівки», - пишуть українці в коментарях до повідомлення.

Нагадаємо, що дружина Тараса Тополі Alyosha в кокетливому купальнику опинилася сама на пляжі: "Навіть не пробуйте"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тарас Тополя показав Екстрим в гостях у тещі: "дах зносило". З'явилися фотографії з останнього концерту групи"Антитіла".

Раніше Знай писав, що багатодітна Аlyosha зробила гучне зізнання після карантину: "з'явилися нові…"