Відома українська артистка, і зірка студії "Дизель шоу" Вікторія Булітко поділилася новою серією фотографій. Жінка тільки почала усвідомлювати, що літо закінчилося, і вирішила його трохи згадати.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, вона опублікувала новий пост. Дівчина є активним користувачем даної платформи, і регулярно публікує там різні кадри зі свого життя, а також ділиться майбутніми планами.

Щодня за нею стежить понад 200 тисяч користувачів.

Вікторія Булітко вирішила згадати все те, що відбувалося з нею цього літа. В основному це кадри зі зйомок, адже, їх було чимало. І в серіалі, і фотосесії, і для "Дизель шоу".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Ось і літо пройшло... 🌞далі можете доспівати самі😀 тепер вже остаточно відчувається осінь🍁але хочеться трошки продовжити літні настрої і поділитися з вами теплими спогадами. Взагалі, я така людина, яка не страждає без відпустки. Я можу відпочити вдома і отримати задоволення від домашнього затишку і турбот" - сказано в повідомленні.

Актриса сама зазначає, що воно було дуже активним, і на жаль без відпустки.

"У мене виросли помідори, огірки, зелень, кизил, рукола, а також багато різних кольорів. Дивилася з Касею фільми і серіали, їздила на дівич-вечори, робила домашні косметичні маніпуляції і навіть була за штурвалом літака😱" - продовжила розповідь дівчина.

Також, не обійшлося і без шопінгу. Вікторія Булітко встигла купити величезну кількість речей, і частина з них навіть не встигла надіти. Все це залишиться на наступне літо, а поки що пора перевернути цю сторінку, і втілювати всі плани, які були побудовані на осінь.

Раніше повідомляли, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" на відпочинку затьмарила Полякову стрункими ніжками: "у кого більше?"

Як повідомляв Знай.ua, Дизель-шоу після скандалу про расизм показали, що таке справжня дружба

Також Знай.ua писав Зірка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко затягла колегу в ліжко