На сторінці в соціальній мережі Instagram популярного українського актора, зірки «Кріпосної» Тараса Цимбалюка, з’явився новий допис. Цього разу він поскаржився на труднощі із підтриманням належної фізичної форми.

«Втягувати живіт для фото стало набагато важче… Спорт, котрий був останні роки невід’ємною частиною мого життя, зараз у чотирьохмісячній паузі», - підписав він знімки, опубліковані на його сторінці.

Для фото він обрав морське узбережжя Пуерто Де Ла Круз.

«Природа моєї фігури зовсім не та, до якої ви звикли. Без занять спорту в мене практично не виділялись грудні, були худі руки, завжди виділявся низ живота і зовсім не було м’язів ніг(в принципі, шоб я не робив - їх ніколи не було. І от я зараз плавно почав повертатися до Цимбалюка 2013-го року», - зізнався він.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Він також додав, що потроху «запливає жирком».

«Але, друзі, поки я благополучно запливаю жирком, в голові вже почали формуватися думки, як інтегрувати спорт в моє творче життя, бо заліза в руках іноді не вистачає. Ото таке. А поки я продовжую насолоджуватися нереально-смачною іспанською кухнею і пити щодня пиво», - додав красунчик-актор.

«Фу, Тарас, який ви стали товстун, просто жах! А ви були моїм ідеалом…Батирєв буде дуже шокований!!! Да», «Фото просто супер, взагалі, аби зоставались людиною! Всі ми люди!», «Хотілось би бути струнким і спортивним, а доводиться бути успішним і харизматичним? Головне, щоб щасливим! Гарного Вам відпочинку і чекаємо на екранах!», - пишуть коментатори.

Нагадаємо, актор з серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк зізнався, навіщо відрощує волосся: "З армії або бандос". Тарас Цимбалюк зізнався, навіщо відрощує волосся.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк запарився після весілля: у формі й з автоматом. Улюбленець тисяч жінок Тарас Цимбалюк показав, на що здатний.

Також "Знай.ua" писав, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк показав кохання всього свого життя: "Запросив на перше побачення". Тарас Цимбалюк розповів історію свого кохання.