У п'ятницю, 24 вересня 2021 року, відбудеться другий епізод другого сезону романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч.

Виконавиця частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 330 тисяч чоловік. За її серце борються цілих 16 чоловіків, у кожного з яких свсоі методи по завоюванню уваги знаменитості.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

А зараз Злата Огнєвіч вирішила трохи відійти від проекту і згадати те, чим вона займалася довгі місяці. Співачка опинилася на полотнах в залі, навпроти дзеркала. Вона знову зуміла здивувати шикарним поздовжнім шпагатом, розгойдуючись і посміхаючись.

"Клас", - говорить голос за кадром-голос персонального тренера Маргарити Русанової, яка працює і в українській столиці, і в російській.

Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram Stories
Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram Stories
Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram Stories

Кількома годинами раніше Злата Огнєвіч опублікувала дивовижний промо-ролик до своєї майбутньої пісні. Вона опинилася в імпровізованому колі з ланцюгів.

"Просто перший ти мені клинок встромив...💔🥀 Zlata Ognevich - Клинок. Швидкий...", - написано в публікації.

Нагадаємо, "Ти мене роздягаєш?": хто перейде грань зі Златою Огнєвіч на шоу "Холостячка"

Як повідомляв "Знай.ua", щаслива Злата Огнєвіч несподівано відкрила секрети шоу "Холостячка": "З ким я тільки не була"

Знай.ua писав, красень-психолог спробував заявити про себе після знайомства з "Холостячкою" Златою Огнєвіч: "Я г*вно"