Відомий професійний боксер, брат мера Києва Віталія Кличка і лідера партії "УДАР" зробив гучну заяву про свою можливу участь у політичному житті країни.

В інтерв'ю виданню "Лівий берег" Володимир Кличко зізнався, що міг би працювати і служити країні краще, ніж багато нинішніх політиків. Хоча і не поспішає заявляти про те, що готовий поповнити ряди нардепів у Верховній Раді.

"Я зараз не буду заявляти, що у мене є якісь плани цим займатися (політикою). Але коли я слухаю політиків - а я за ними уважно спостерігаю, - то часто думаю: хто ці смішні люди? Що вони кажуть? Що вони роблять? Адже я точно можу зробити це краще", - заявив Володимир Кличко.

Володимир Кличко, instagram.com/zirkovyi_shlyah/
Володимир Кличко, instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Брат мера Києва підкреслив, що серйозно ставиться до професії політика.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Що означає "пішов у політику"? У політику не ходять. Нею або займаються, або вона займається тобою. Ти робиш вибір. Будеш цим займатися чи ні", - сказав спортсмен.

Варто нагадати, що Віталій Кличко є київським міським головою з 5 червня 2014 року, а свою політичну діяльність розпочав у 2012.

Раніше ми писали про те, що нардепи можуть більше не потрапити в Раду: все через гарний приклад українцям

Нагадаємо, Верховна Рада планує перейти на дистанційку, українці киплять: "Скайп-вечірки"

Як повідомляв Знай.uа, в Україні з 22 вересня можуть посилити карантин і перерахувати пенсійний вік: офіційна заява Дениса Шмигаля

Також портал Знай.uа писав, клей ПВА і лимони: на що Парламент витратить 1 млн з держбюджету