Український телеведучий, який є обличчям програми "Неймовірна правда про зірок і шоу "Холостяк", Григорій Решетник частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 500 тисяч чоловік.

Зараз чоловік поділився дуже пристрасними знімками разом з дружиною Христиною, яку рішуче приставив до стіни без будь-якої посмішки на обличчі. А ось багатодітна мама не може приховати радості при погляді на Григорія Решетника.

Григорій Решетник, фото з відкритих джерел
Григорій Решетник, фото з відкритих джерел

Спочатку між особами подружжя була невелика відстань, але на наступній фотографії воно скоротилося до мінімуму. А телеведучий ще й схопив красуню за плече.

"Мій океан - це ти🤍", - пише Григорій Решетник у публікації.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Бути дівчинці", "Найкрасивіша і щира пара України❤️", "Скоро буде вже 4 малюка😀", "Любові вам!🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Христина Решетник теж періодично викладає різні фотографії, але в основному з малюками. Нещодавно вона опинилася в кадрі з усіма трьома хлопчиками і похвалилася прекрасним сімейним проведенням часу.

"Сьогодні прекрасну сімейну неділю багато готували, багато їли, грали в ігри і нікуди не поспішали! Давно такого не було😋 як ви провели вихідний?", - пише вона.

Нагадаємо, Григорія Решетника застали посеред ночі з "Холостячками" Ксенією Мішиною і Златою Огнєвіч: "Як тут заснеш?

Як повідомляв "Знай.ua", поки дружина Христина вдома з дітьми: Григорій Решетник "зацілував ""Холостячку" Ксенію Мішину

Знай.ua писав, Григорій Решетник влаштував "трійничок" зі Златою Огнєвіч і Ксенією Мішиною: "Перша холостячка"