Приз глядацьких симпатій у шоу "Холостячка" отримав бізнесмен зі Львова. Його біографію опублікували в соціальній мережі Instagram.

17 вересня на каналі СТБ стартував новий сезон шоу "Холостячка". Примітно, що його головною героїнею є знаменита українська співачка, яка представляла нашу країну на Євробаченні в 2013 році, Злата Огневич.

Проект піде за аналогом першого сезону. А це означає п'ятнадцять претендентів з різних куточків Україн6и боряться за серце Злати Огневич. Весь цей час вони запрошуватимуть українську співачку на побачення, де проявлятимуть свої почуття. При цьому головна героїня подарувати бутоньєрки тим учасникам, які викличуть у неї більше симпатії.

Одним з учасників є 37-річний Дмитро Шевченко-власник клінінгової та будівельної компанії, а також студії дизайну. Чоловік займається боксом і кікбоксингом і стежить за своїм зовнішнім виглядом.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

При цьому він вже встиг підкорити глядачок популярного шоу. Під його біографією на Instagram-сторінці Холостяк безліч схвальних жіночих коментарів.

[quote author=""]Сподобався, якщо не буде тупити, то у нього є всі шанси на перемогу, мені здається 😁"; "мені він якогось французького співака нагадує🤔, але погляд у його звичайно, альфа-самця)))"; "Один з моїх фаворитів. Той випадок, коли менше слів, а більше справи. Імпонують мені такі чоловіки. Удачі йому, - повідомляють вони.

Нагадаємо, раніше красунчик-психолог спробував заявити про себе після знайомства з "Холостячкою" Златою Огневич: "Я г*вно"

Також "Знай.uа" писав, що "Холостячка" замучила красенів-чоловіків, що звалилися від втоми посеред зйомок

Як повідомляв портал "Знай.uа"," Холостячка " Злата Огневич після знайомства з кавалерами відкрити секрет.