На телеканалі 1+1 вже стартувало популярне шоу "Танці з зірками". Українські зірки вже три прямих ефіри поспіль демонструють свої танцювальні та акторські здібності.

За кожним хореографічним номером зірок стоїть велика праця та нерви. Учасники шоу готуються годинами аби у прямому ефірі вразити суддів та глядачів, про це розповіли на сторінці "Танців з зірками" в Instagram.
Поки українці чекають на новий випуск "Танців з зірками", можна поспостерігати за тим, як учасники готувалися до виходу на паркет у третьому прямому ефірі.

Залаштунки" Танців з зірками", скріншот
Залаштунки" Танців з зірками", скріншот

Актор Артур Логай та його партнерка Анна Кареліна перед прямим ефіром не присідаючи ні на хвилину повторювали кожен рух свого танцю, аби виступити бездоганно та вразити суддів.

Залаштунки" Танців з зірками", скріншот
Залаштунки" Танців з зірками", скріншот

Співачка Євгенія Власова разом з Максом Леоновим перед прямим ефіром намагалися втамувати хвилювання. А Олександра Заріцька з гурту KAZKA впевнено кружляла разом зі своїм партером танцівником Олександром Прохоровим.

Залаштунки" Танців з зірками", скріншот
Залаштунки" Танців з зірками", скріншот

" Незабутня атмосфера шоу "Танці з зірками"🎉. На третьому ефірі учасники здивували глядачів неочікуваними перевтіленнями, відвертими зізнаннями та яскравими виступами", - сказано у повідомленні "Танців з зірками" в Instagram.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Харлан проти Власової на "Танцях з зірками": як готуються до ефірів найсильніші пари сезону. Харлан, Власова та Машлятіна показали, як готуються до прямого ефіру "Танців з зірками"

Раніше Знай писав, що учасниця "Танців з зірками" Ольга Харлан приміряла ту саму "маленьку чорну сукню": має бути в гардеробі кожної леді.

Також Знай писав, що Melovin натякнув на стосунки з партнеркою по "Танцям з зірками" Лізою Русіною: влаштував романтику на висоті.