Учасниця шоу "Холостяк" Анна Богдан поділилася новим фото зі своїм коханим харківським бізнесменом Михайлом Заливако.

За розвитком відносин між Анною Богдан та Михайлом Заливако стежила ледь не вся країна, тому навіть після завершення шоу "Холостяк" пара досить активно ділиться різноманітними подробицями з життя в Instagram.

Анна Богдан і Михайло Заливако, фото: jetsetter.ua
Анна Богдан і Михайло Заливако, фото: jetsetter.ua

Цього разу Анна Богдан, яка досить активно розвиває свій блог, вирішила поділитися новим спільним фото з коханим.
Сьогодні Анна Богдан та Михайло Заливако відвідали весілля брата дівчини, тому вирішили сфотографуватися під час такого визначного свята. На фото "Холостяк" позує мило посміхаючись на камеру, в той час, коли Анна Богдан цілує його у щічку, демонструючи своє кохання.
Скріншот stories Анни Богдан
Скріншот stories Анни Богдан
Для розпису свого брата Анна Богдан одягла білу шовкову сорочку та стильні джинси синього кольору. Свій образ дівчина доповнила чорними туфлями на високих підборах. Михайло Заливако обрав схожий образ, він також одягнув білу сорочку та чорні штани. Доповнивши все це стильними кросівками.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "непитуща" Анна Богдан засвітилася з келихом: "Трішки відволіктися". Обраниця Михайла Заливако Анна Богдан забула про роботу з бокалом у руках

Також "Знай.ua" Анна Богдан пішла війною на Юлю "Зайку" після фальшивого весілля: "Казала, що Міша сумний зі мною". Анна Богдан взялася за Юлю "Зайку" після її "весілля"

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень
Показати ще