Популярна українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Цього разу співачка наочно показала шанувальникам, як потрібно йти до своїх цілей. У новому відео Настя впевнено продефілювала під відому пісню Веуоnсе - Crazy In Love, позуючи на камеру як професійна модель, утримуючи вабливий погляд і спокусливо виляючи стегнами в такт музиці.

Артистка для зйомки ролика вибрала шикарний образ - костюм в смужку з жилета і широких штанів кльош, стильний білий поясок на стегна і такого ж кольору окуляри. До того ж, Настя змінила звичну укладку - замість пишних кучерів вона зробила ефект "вологого" волосся.

Користувачі соцмережі розбилися на два табори - одні засипали компліментами співачку, другі ж максимально розкритикували.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Потап "набрався" комплексів поруч з успішною Настею Каменських і тепер намагається "молодитися": "Як підліток"

Як повідомляв Знай.uа, "С*кс станок": зухвала Настя Каменських заговорила про грандіозні плани на осінь

Також портал Знай.uа писав, що в перерві між концертами Настя Каменських згадала про любов до Потапа: "Так фальшиво..."