Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію яскравими фото і відео в соцмережі, де за нею стежить 3,7 мільйона чоловік. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Цього разу артистка розмістила зворушливий пост, в якому описала всі речі, що роблять її щасливою. Як виявилося, позитивні емоції дівчині приносять абсолютно повсякденні моменти. А нову публікацію телеведуча доповнила шикарним знімком, на якому вона позує на балконі практично оголеною, загорнутою лише в білосніжну ковдру.

Наприклад, справжнє задоволення вона отримує, коли скасовується ранкова зйомка, і у неї з'являється можливість полежати в ліжку і подивитися улюблений серіал. Або ж наявність каміна, біля якого вся сім'я може зібратися разом. Щастя телеведучої навіть в тому, що улюблена собака любить її як раніше, після тривалого від'їзду.

Користувачі соцмережі активно прокоментували новий пост артистки і оцінили чарівне фото.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Леся Нікітюк перетворилася на "Бетмена", проводжаючи літо: "Кім, чи ти це?"

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк з цікавості пробралася в наркопритон: "У когось є пляшка і фольга?"

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк з подружкою здивували фотосесією в туалеті: "Ти ж леді"