Заморозки, скріншот із відео
Заморозки, скріншот із відео

В Україну йдуть морози: коли чекати мінусів зі снігом

В Україні очікується сніг. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй Фейсбук-сторінці. За словами українського синоптика, 22 вересня в нашій країні очікується похолодання.

Маршрутка, скріншот: YouTube
Маршрутка, скріншот: YouTube

Розірвані сидіння і дірява підлога: українцям вивалили "нутрощі" напіврозвалених маршруток

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У Києві після перевірки громадського транспорту виявили маршрутки, вигляд і стан яких неприємно вражає. Інспектори КМДА почали перевірки в столичних маршрутках і вже виявили безліч порушень. У мережі з'явилися відповідні фотографії, на яких добре видно, в якому стані знаходиться громадський транспорт в столиці.

Дзідзьо, instagram.com/dzidzio
Дзідзьо, instagram.com/dzidzio

Розлучений Дзідзьо повідомив про те, чого давно всі чекали

Відомий український виконавець Михайло Хома (Дзідзьо), який нещодавно розлучився зі своєю дружиною-співачкою Slavia, повідомив радісну новину для тисяч глядачів. Артист також нагадав, що вже зовсім скоро на каналі "Україна" виходить другий сезон популярного гіпер-шоу "Маска.

Леся Нікітюк, фото з Instagram
Леся Нікітюк, фото з Instagram

Леся Нікітюк показала помідорчики найближчої людини

Леся Нікітюк показала, що привезла їй мама. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі. Не так давно до жінки приїхала 65-річна мама Катерина Нікітюк.

Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram

Оля Полякова перетворилася на ляльку заради шоу "Маска"

У своєму Instagram в розділі stories Оля Полякова показала, як створюється образ для популярного шоу "Маска" в якому співачка є детективом. Оля Полякова для шоу кардинально змінила образ, вона одягла білу перуку і білосніжну сукню.