Популярний український артист, який останнім часом доволі активізувався, як актор і шоумен - Михайло Хома продовжує радувати шанувальників яскравими знімками із зіркового життя. Улюблений мільйонами українців бородань бере участь у шоу "Маска" в якості судді, і саме з проєкту Михайло показав новий кадр.

Про це стало відомо завдяки новій короткій Stories Михайла Хоми в мережі Instagram.

Історія Михайла Хоми, скріншот: Instagram
Історія Михайла Хоми, скріншот: Instagram

У новій історії Михайла можна побачити нове фото в стилі селфі. Відомо, що Хома вже не в образі веселого дідуся, а просто в елегантному капелюшку і ділових окулярах. Тут на шоу також є ще багато цікавих особистостей, наприклад, ведучий Володимир Остапчук, який постійно радує телеглядачів новими нарядами.

Михайло Хома, фото: Instagram
Михайло Хома, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

На жаль Михайло Хома жодним чином не підписав знімок і це далеко не публікації, де можна ділитися філософськими думками. Однак віддані шанувальники можуть звернути увагу на підпис, де видно, що це все таки знімок із запису шоу "Маска" і написати своїй улюбленій зірці комплімент або щось хороше. Сподіваємося, що Михайло зможе знайти час і відповісти Вам.

Раніше повідомляли, зіркові детективи на шоу "Маска": що готують українцям Дзідзьо, Каменських, Полякова та Остапчук.

Як повідомляв Знай.uа, розсекречено зіркових детективів другого сезону шоу "Маска", про Андрія Данилка - ані слова.

Знай.uа писав, кума Дзідзьо Цибульська порадила, чи варто виходити заміж: "Не ставтеся, як до соцпакету".