Стало відомо про те, що помер відомий американський актор віллі Гарсон, який зіграв Стенфорда Блатча, подругу Керрі Бредшоу в телесеріалі "Секс у Великому Місті".

Про це повідомив його син Натен Горсон, написавши новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Я так тебе люблю, тато. Спочивай з миром, і я такий радий, що тобі вдалося поділитися зі мною всіма своїми пригодами і ти зміг так багато чого досягти. Я так пишаюся тобою" - сказано в повідомленні.

Причина смерті зірки популярного серіалу 90-х не розголошується, однак, за чутками у нього була онкологія-рак підшлункової залози.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На момент смерті йому було всього 57 років.

До свого успіху чоловік йшов досить довго, зіграв у двох десятках фільмів і серіалів, однак, велика слава до нього прийшла якраз після ролі кращого друга героїні "Секс у Великому Місті".

При цьому, він встиг перед смертю навіть взяти участь у зйомках нового сезону, які проходили цього літа. Це стало його останньою роботою.

Про особисте життя відомо не так багато. 12 років тому він прийняв рішення усиновити 7-річного хлопця на ім'я Нейтон. Вони швидко знайшли спільну мову, і були дуже близькі.

Тоді віллі назвав день усиновлення найкращим у його житті, і жодного разу про це не пошкодував.

Коли відбудеться прощання з чоловіком, а також як відреагували його колеги по серіалу - невідомо.

В останній раз подивитися на актора в роботі можна буде в серіалі, коли він вийде.

Раніше повідомляли, помер екс-прем'єр і голова СБУ Євген Марчук: зупинилося серце.

Як повідомляв Знай.ua, помер продюсер Наталі і групи "Міраж": під його хіти запалювали в "лихі 90-ті".

Знай.ua писав, режисера Володимира Меньшова ховають у Москві: подробиці прощання з легендою.