У четвертому ефірі талант-шоу "Співають всі!" на телеканалі "Україна", з'явився конкурент Олега Винника. Поки деякі зіркові судді насолоджувалися його тембром, інші ж почали закидати йому надмірну схожість з улюбленцем мільйонів.
26-річний Микола Ровенко приїхав з Івано-Франківська. Він відразу ж зазначив, що з Карпат він привіз частинку щирості, добра і любові. Саме тому судді чекали від нього якоїсь етнічної пісні, але учасник вирішив вразити їх суперхітом Олега Винника "Вовчиця".
Багато зіркових суддів відразу ж почали підспівувати конкурсанту. Заслужена артистка України Марина Одольська сказала, що конкурсант має розкішний голос. У захваті від енергетики Миколи залишилися співачка Lida Lee і радіоведуча Анна Буткевич.
Але далеко не всі були в захваті від виступу українця, деякі ж відзначили, що він занадто наслідував автора пісні.

"Не знаю, про що говорили мої колеги. Я не відчула ні чоловічої енергії, ні сексуальності. Для мене було багато театральності, багато награності. Я хочу бачити на сцені чесного артиста, а це все було схоже на гру в артиста", - заявила в шоу " Співають всі!"співачка Анна Тринчер.

Анна Трінчер, фото телеканал "Україна"
Анна Трінчер, фото телеканал "Україна"

Також цей виступ не вразив капітана сотні Наталію Могилевську і зіркову гостю четвертого випуску, фронтвумен групи THE HARDKISS Юлію Саніну, які не віддали свої голоси.

" У вас дуже гарний тембр, ви класно співаєте. Коли ви сказали, що приїхали до нас з гір, ми очікували чогось народного. І тут почалася "Вовчиця"... Це було дуже схоже на Винника, ви навіть ходили по сцені так само", – прокоментувала своє рішення Юлія Саніна.

Юлія Саніна, фото телеканал "Україна"
Юлія Саніна, фото телеканал "Україна"

В результаті Микола зі своїм виконанням хіта Олега Винника набрав 72 бали і не зміг пробитися у фінал шоу.