Відома українська співачка та кума Дзідзьо, Оля Цибульська збирає не тільки багатотисячні зали на своїх концертах, а й виступає у якості ведучої на весіллях. Однак, у веденні таких заходів бувають певні тонкощі, про які вона розповіла численним фанатам.
Оля Цибульська має багатотисячну армію шанувальників, тому часто намагається тішити їх новими світлинами, відео чи цікавими новинами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч осіб.
Цього разу Оля Цибульська вирішила заглибитися у свою роботу. Зірка зізналася, що незабаром буде ведучою на весіллі, однак перед таким важливим заходом їй прислати перелік певних правил.

Скріншот stories Олі Цибульської
Скріншот stories Олі Цибульської

"Прислали правила поведінки на весіллі найближчому, яке я веду. Не можна матюкатися, палити, битися, скандалити, курити біля арки, тушити цигарку об фату нареченої, коротше, ці двоє зі мною не їдуть", - розповіла Оля Цибульська, показуючи на своїх подруг.

Скріншот stories Олі Цибульської
Скріншот stories Олі Цибульської

Подруги Олі Цибульської не стали довго мовчати, тому підтримали іронію зірки: "За що? За що? Ну, якщо вам це потрібно, то запрошуйте".

Скріншот stories Олі Цибульської
Скріншот stories Олі Цибульської

Раніше Знай писав, що Ольга Цибульська розповіла, за що забанила Віталія Козловського: "Тепер я відігруюсь". Український співак відважив колючість у бік Цибульської.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Знай повідомляв, що Оля Цибульська зі "смачненьким" у роті підказала, як заробити на айфон: "Хочеш?". Артистка зробила шанувальникам привабливу пропозицію