Чи варто показувати дитину в мережі? Хто з зірок встиг похизуватися своїми нащадками перед прихильниками, розповіли у проекті «Зірковий шлях» на каналі «Україна».

Найбільш медійним цього року стало народження сина телеведучого Анатолія Анатоліча та Юли. Малюк став третім у родині, а його народження показали ледь не в прямому ефірі. Батьки про таке рішення не шкодують – вони не приховують личко новонародженого і «познайомили» його зі своїми друзями лише через кілька днів після появи на світ.

«Я вірю в доказову медицину. Звичайно, є якісь моменти… Але сила доброти – вона більша за погані погляди», - зазначив Анатоліч.

«Холостяк» Нікіта Добринін та його обраниця Даша Квіткова стали батьками влітку цього року – і їхній син одразу став зіркою соцмереж. Його перше фото в соцмережах зібрало півмільйона лайків.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Однак не всім до душі таке загравання з публікою.

«Я мама забобонна і побоялася б викладати фото дитини. Не всі люди бажають щастя», «Виставляти фото сина через два дні після народження? Жах», - писали тоді хейтери.

Даша Квіткова та Микита Добринін, скріншот з відео
Даша Квіткова та Микита Добринін, скріншот з відео

Добринін зізнався, що вони з дружиною «абсолютно не думають про подібні повіря, оскільки їх оточують хороші люди».

Дмитро Монатік довго не показував обличчя своїх синів Дані та Платона. Лише цього року він показав дітей.

«Ми не приховували – просто не афішували. Всі знали, що в мене є діти – просто не показували. Вони повинні самі сказати, що вони до цього готові. Я тільки за, мені давно кортіло», - вважає співак.

Оля Цибульська відкрила обличчя сина Нестора два роки тому.

«Він досяг того віку, коли він сам зрозумів, що на нього дивиться велика кількість людей. Поки сам не запитав. Я пояснила, що це публічно – люди будуть впізнавати на вулиці, писати коментарі…», - каже Оля.

Танцівниця Ілона Гвоздьова чекала, поки відбудеться хрещення її дітей – і тільки тоді ділилася їхніми фото.

Співачка MamaRika не називає імені сина і не показує його обличчя – чекає хрестин.

«Такі от ми забобонні родаки», - зазначила вона.

Модельєр Андре Тан вже 5 років відмовляється показувати свою доньку Софію.

«Є правило – щастя любить тишу… Що за мода – показувати все в соцмережах? Не встигла дитина вилізти з лона матері, її вже показують всьому світові», - обурюється Тан.

Нагадавши, синові Даші Квіткової і Микити Добриніна виповнилося 2 місяці, навчив батьків багато чому: "найсолодші щічки"

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова показала кращого батька на вулиці-в "дубак" і в шортах: "навіщо це все?"

Також портал Знай.uа писав, що Даша Квіткова після пологів заінтригувала українців: "Зустрічайте на паркеті"