Просто з міста Дніпро прийшли дуже тривожні, але до болю знайомі практично кожному українцю, новини. Так, в одній з маршруток міста неадекватний водій почав кричати на пасажира з інвалідністю, а також на людей, які намагалися захистити жертв агресії.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Скрін, відео YouTube маршрутка
Скрін, відео YouTube маршрутка

"Ранок у Дніпровській маршрутці №146 був дуже пізнавальним на матюки і образи. На одній із зупинок зайшла сімейна пара: інвалід і супроводжуючий (наскільки я зрозуміла) при вході пред'явили документи на камеру.

Водій, через свою неуважність, не звернув на це увагу і через 3 зупинки почав кричати на весь салон, що зараз виставить їх на вулицю якщо вони не пред'являть документи.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Почалася перепалка з матами і переходом на особистості. Під гарячу руку водія потрапили навіть люди, які просто захищали цю пару. Звуть" героя " водія Липка Володимир. #Дніпро", - пишуть автори публікації.

Варто також відзначити той факт, що до публікації прикріпили кілька фотографій:

Дніпровська маршрутка, фото: Telegram
Дніпровська маршрутка, фото: Telegram

Дніпровська маршрутка, фото: Telegram
Дніпровська маршрутка, фото: Telegram

Раніше повідомляли, українку з чоловіком викинули за борт літака, гримить скандал: "не так" подивився на стюардесу.

Як повідомляв Знай.uа, дітей у школі ледь не нагодували кексами з цвіллю: "Лайно в себе штовхають".

Знай.uа писав, Здоровенні таргани оселилися в популярному супермаркеті, як вдома: ще б тапки взули.