Відома українська співачка Руслана, перша переможниця пісенного конкурсу Євробачення від України, влаштувала "Дикі танці" на сцені грандіозного шоу "Співають всі".

Вже цієї суботи, 25 вересня, о 21:00 канал "Україна" покаже новий випуск суперпопулярного талант-шоу "Співають всі!". Цього разу до "сотні" зіркових суддів приєднається переможниця "Євробачення" неймовірна Руслана.

Жінка з'явиться на сцені з піснею, яка відома по всій Європі вже практично 20 років - "Дикі танці". Глядачі зможуть згадати її той самий виступ на європейській арені, який підкорив кожного.

Відразу після цього вона приєднається до капітана зоряної "сотні" в шоу "Співають всі" на телеканалі "Україна". Журналістам вона зізналася, що як тільки пропозиція надійшла - вона відразу погодилася, адже, на це є цілий ряд причин.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"По-перше, я рада побачити людей, друзів і колег. По-друге, мені сказали: "Проект такий супер-пупер, просто всі будуть його дивитися " і третє - я рада почути, що сьогодні відбувається в серцях нових музикантів, як вони співають. Мені завжди хочеться побачити нову амбіцію. Я брежу тим, що ми не тільки будемо перемагати на європейських сценах, а у нас буде скажений вибух нової музики! Одним словом, всі зірки склалися так, що я сьогодні тут. І дуже щаслива від цього", - поділилася співачка Руслана за лаштунками шоу"Співають всі".

Руслана Лижичко, фото з фейсбук
Руслана Лижичко, фото з фейсбук

Співачка пообіцяла підтримати всіх учасників, однак, проголосує тільки за тих, чий виступ зачепить її за живе. Важливим нюансом буде не тільки талант, а й віддача глядачам і слухачам. Все тому що Руслана довіряє своїм почуттям. Може навіть відвернутися, закрити очі, і натиснути на кнопку. Але, тільки якщо вона повністю відчує всю пісню.

Руслана Лижичко, instagram.com/ruslana.lyzhychko
Руслана Лижичко, instagram.com/ruslana.lyzhychko

А кому вдасться підкорити своєю енергетикою Руслану, глядачі каналу "Україна" дізнаються вже цієї суботи, 25 вересня, о 21:00 у новому випуску грандіозного шоу "Співають всі!"

Нагадавши, Руслана розкрила таємний сенс Великодня, Тоня Матвієнко підтримала

Як повідомляв портал Знай.uа, Руслана Лижичко трепетно привітала чоловіка-іменинника

Також Знай.uа писав, від Руслани до Джамали: кращі виступи України на Євробаченні, які увійшли в історію.