Відома українська акторка та зірка серіалу "Кріпосна" показала, як розважається зі своїм маленьким сином Андрієм.
Акторка Наталка Денисенко має чимало шанувальників, тому з задоволенням тішить їх новими світлинами чи цікавими моментами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за нею стежить понад 230 тисяч осіб.
Цього разу зірка показала розваги з маленьким сином, вони граючись "подорожували" Україною і дізнавалися нове, не виходячи з квартири. Щоб більше заохотити сина до гри Денисенко взяла валізу та навіть покатала його на ній.

Фото зі сторінки Наталки Денисенко
Фото зі сторінки Наталки Денисенко

Таку "подорож" акторці вдалося здійснити завдяки улюбленому бісквіту її сина "Барні". Для цього потрібно просто просканувати QR-код і ведмедик Барні розкаже дитині цікаві факти про різні куточки нашої України.

Фото зі сторінки Наталки Денисенко
Фото зі сторінки Наталки Денисенко


"Я просто в захваті від цих нових технологій!!! Андрюшка теж оцінив, і так уважно слухав, потім ставив купу питань "а чому?.." зараз у нього такий цікавий вік 🥰 Обожнюю такі інтерактивні розвивайте для дітей👍", - підсумувала Наталка Денисенко.

Нагадаємо, що Наталка Денисенко з "Кріпосної" виправдала чоловіка після влаштованої ним бійки: "Як атомна бомба". Андрій Федінчик побився з водієм на дорозі

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також Знай писав, що Наталка Денисенко з "Кріпосної" оголосила себе екстрасенсом: "Ми зчитуємо енергетику". Наталка Денисенко з "Кріпосної" зробила сміливу заяву

Раніше повідомляли, зірка " Кріпосної" Наталія Денисенко оголила частинку себе і замерзла: "Час пити молочко, а не ось це все".