Дочка відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка вже два роки бореться з онкологією, Анна розповіла шанувальникам про своє нове хобі. Чому ж вона вирішила зайнятися кінним видом спорту.

Новий пост дівчини з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram. Регулярно вона ділиться неймовірно гарними фотографіями, а також своїми роздумами під ними, на різні теми. При цьому, тему хвороби мами вона намагається уникати, і абсолютно не говорить про це в своєму блозі.

Щодня за нею стежить понад 200 тисяч користувачів.

Так ось, в публікації вона розмістила знімок, де вона сидить верхи на коні, при цьому міцно за нього тримається, щоб не звалитися. Це не просто так. Анна Заворотнюк вирішила зайнятися кінним видом спорту, про що і розповіла шанувальника.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Для мене це щось більше ніж просто заняття спортом. Це приборкати стихію, знайти почуття контролю над чимось що сильніше тебе. І, звичайно ж, психотерапевтичний вплив від взаємодії з такими прекрасними створіннями. Для мене це свого роду медитація" - йдеться в повідомленні.

Анна Заворотнюк, фото: Instagram
Анна Заворотнюк, фото: Instagram

При цьому, це ще й відмінне тренування для ніг, адже, це тільки здається, що все дуже просто. Потрібно постійно контролювати тіло, і тримати баланс, тому ноги знаходяться в напрузі постійно.

Коня, якого осідлала дівчина звуть Трепетний, і це ім'я, як вона сама зазначає, неймовірно йому підходить.

"Він настільки переросток, що залізти на нього, навіть з моїм ростом, без сходинки неможливо. Але в цьому зростi така краса і міць, нереальний кінь" - продовжила розповідь Анна Заворотнюк.

Нагадаємо, раніше дочка Анастасії Заворотнюк приміряла білу сукню: "завидна наречена"

Як повідомляє портал Знай.uа Анна Заворотнюк заговорила про сільську романтику, ось як треба відпочивати