Акробатика -це так красиво! Коли люди показують чудеса грації, пластики, витривалості і розширюють наші поняття про можливості людського тіла. Хто, хоч раз, не мріяв розтягнути ноги в ідеальному шпагаті на підтримці, або підтримати партнерку, поки вона виконує складні акробатичні трюки? Український танцюрист Євген Кот виконав цю мрію.

У своєму Instagram танцюрист виклав захоплююче відео з дружиною, чотириразовою чемпіонкою світу з Pole-dance. На ньому танцюристи демонструють складну акробатичну підтримку, практично на межі людського розуміння. «А ми як завжди))) щось мудруємо з @tatarintseva.kot !) #love #couplegoals #couple #art #travel #vacation» - підписав своє фото Євген.

Відео - просто феєричне. Ідеальний баланс між грацією, пластикою, і силою людського тіла. Вражаюче, скільки роботи було виконано для того, щоб досягти такого рівня. Цей фрагмент-приголомшлива мотивація для тих, хто вже займається акробатикою, і пов'язаними з нею видами спорту, а так само для тих, хто тільки планує почати.

"Як вас не любити???", "Супер красиво"", ви... Чудові!!!!" - пишуть захоплені коментатори. У коментарях так само повно здивованих смайликів і вогників.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше, Женя Кот з "Танців з зірками" змусив кохану літати і падати, доведеться одружитися вдруге: "яка солодка..."

Також "Знай.иа" писав, що у Джамали і Melovin на "Танцях з зірками" з'явитися серйозний конкурент, Українки в очікуванні: "Запалить максимально"

Як повідомляв портал "Знай.иа", дизайнер Андре Тан навчив українок жіночності: "Сексуальний досвід-це ключ"