Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом співачки стежить 2,4 мільйона чоловік.

Зовсім скоро глядачі побачать другий сезон гіпершоу "Маска" , в якому зіркові детективи будуть розгадувати особистості запрошених знаменитостей, прихованих під неймовірними костюмами. У новому сезоні в кріслах журі буде Андрій Данилко( Вєрка Сердючка), Оля Полякова, Михайло Хома (Дзідзьо), Настя Каменських (NK) та Олег Винник. Глядачів активно готують до прем'єри, інтригуючи цікавими відео.

Цього разу на офіційній сторінці програми "Зірковий шлях" на телеканалі «Україна» розмістили короткий ролик, на якому Полякова красується і позує на камеру свого телефону для чергового селфі, а Дзідзьо буквально пожирає очима співачку, одягнену в дуже відвертий наряд з червоного латексу і шкіри.

"А поки Оля Полякова зводить чоловіків з розуму, нагадаємо – 2 сезон шоу МАСКА побачимо вже 23 жовтня о 21:00 🔥", - написали в публікації.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше ми писали про те, що шоу "Маска" на старті: українців здивують неймовірними костюмами, під якими потіють наші зірки

Нагадаємо, Поплавський або Козловський? Українці взялися вгадувати, хто ховається під маскою величного Білого Тигра

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова перетворилася на ляльку заради шоу "Маска": "Це ангел якийсь"

Також портал Знай.uа писав, що прекрасна фея увірвалася на шоу "Маска" і підкорила всіх: Оля Полякова позаздрить