Відомий український телеведучий Дмитро Комаров поділився подробицями нового випуску проекту "Світ навиворіт". Цього разу він з командою відвідав Пакистан.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно з'являються кадри з різних поїздок по роботі, або ж фотографії з молодою дружиною Олександрою.

Дмитро Комаров, facebook.com/1plus1.DmitroKomarov
Дмитро Комаров, facebook.com/1plus1.DmitroKomarov

Чоловік є одним з найпопулярніших мандрівників країни, і щодня за ним стежить близько 2 мільйонів користувачів.

Цього разу Дмитро Комаров відправився в загадковий, незвіданий, але дуже красивий Пакистан. Дмитро Комаров зазначив, що ця експедиція його "зарядила", адже, крім красивих кадрів там було багато адреналіну.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

До слова, це була перша поїздка за всю історію проекту, коли їх приймали за протоколом офіційної урядової делегації, тут з цим все дуже серйозно.

"Були міста і провінції, де перед моїми зйомками за кілька днів військові перевіряли локацію, перекривалася дорога, а охорона була набагато крутіше, ніж у багатьох країнах президентська. Я звик до звуку спецсигналів і"мигалок". Навчився засипати під звук сирен після зйомки пізно ввечері, по дорозі в готель" - розповідає чоловік.

Він також зазначив, що в країні величезна кількість місць для туристів, однак, через карантин вони закриті. Завдяки підтримці держави вдалося туди пробратися, і зняти справжні ексклюзивні кадри.

"Зворушило, що пускали в ті місця, які ну ніяк не вигідно показувати. Але за багато місяців зйомок у нас склалися довірчі відносини, тому що я завжди чесно пояснював, що показую всі сторони: і темні, і світлі. Не тільки глянець туристичних місць, але і зворотний бік. І мені дали "зелене світло", відкривши закриті для людей з камерами двері. Мені дозволили показати правду, за що я дуже вдячний" - продовжив ведучий.

Що вдалося відвідати, глядачі вже зовсім скоро зможуть побачити в новому випуску улюбленої програми.

Нагадаємо, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" пообіцяв влаштувати Мальдіви і Амазонку в Україні.

Як повідомляв Знай.ua, дружина Діми Комарова Олександра Кучеренко "закохала" в себе міністра: поки чоловік в джунглях

Також портал Знай.ua писав, що Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" опинився у Ведмежій клітці: нічого не боїться