Відома українська спортсменка, а також тренер шоу "Зважені та щасливі", Марина Боржемська вирішила поділитися продуктами, які позитивно позначаються на вашій шкірі. До слова, не так давно вона розлучилася з боксером В'ячеславом Узєлковим.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де вона регулярно радує шанувальників новими кадрами, а також, що найголовніше - корисними порадами. За її життям щодня спостерігає понад 590 тисяч користувачів, які на неї підписані.

Цього разу вона вирішила розповісти, що потрібно їсти, щоб бути не тільки здоровим, але і красивим. Адже всім відомо, що справжня краса починається зсередини. Чим жінка красивіше всередині, тим краще вона виглядає зовні.

Все залежить від вашого харчування якщо є погану їжу, то зовнішній вигляд і стан шкіри буде бажати кращого.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Саме тому вона вирішила зібрати для шанувальників кілька крутих продуктів, які знімуть з обличчя втому, приберуть набряклість, а також зморшки.

На перше місце вона поставила авокадо, адже, про його поживні речовини чули напевно всі. Крім прекрасних смакових якість, в ньому достаток полі - і мононенасичених жирних кислот (таких як омега-9), що дозволяє зберігати шкіру пружною і сяючою.

Авокадо, фото з відкритих джерел
Авокадо, фото з відкритих джерел

Далі йде лосось. Жирна риба завжди наповнена такою речовиною як Омега-3. Спеціальні кислоти насичують шкіру, і творять з нею чудеса. Вони здатні захистити її від впливів сонця, а також мають регенеруючу функцію.

Лосось, скріншот: YouTube
Лосось, скріншот: YouTube

Далі вона назвала улюблену літню догоду - чорниця. У чорниці багато антиоксидантів. А також ягоди багаті вітаміном А, який допомагає нормалізувати рівень жиру в шкірі.

Чорниця, фото з вільних джерел
Чорниця, фото з вільних джерел

І наостанок цитрусові - лимон. Він дуже корисний для шкіри, і все завдяки вітаміну С. він нейтралізує вільні радикали, і виробляє колаген. Крім того, що містяться в них мінерали допомагають подщелачивать кров і збалансувати рН організму.

лимон і сіль, фото:sovkusom
лимон і сіль, фото:sovkusom

Нагадаємо, Марина Боржемська пояснила, що не варто брати в рот: робимо це щодня. Марина Боржемська розповіла про Суперфуди

Як повідомляв портал Знай.ua, Марина Боржемська в купальнику показала, що втратив вузликів

Також портал Знай.ua писав, що Марина Боржемська розцвіла після розлучення з Узєлковим і розкрила секрет