Відома українська співачка, в минулому політична діячка і учасниця найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 340 тисяч чоловік.

Як відомо, глядачам вже показали довгоочікуваний перший випуск другого сезону "Холостячки". Участь Злати в проекті викликало справжній фурор і захват у публіки, тому всі з нетерпінням очікують подальшого розвитку захоплюючих романтичних подій.

У новому пості Злата нагадала шанувальникам про другий випуск, щоб ті не пропустили жодної хвилини шоу. Вже 24 вересня, о 19:00 на телеканалі СТБ, глядачі зможуть побачити продовження любовної історії співачки із запрошеними красенями.

"І сьогодні, на першому побаченні, трапиться те, про що я навіть і подумати не могла!!!" - заінтригувала артистка.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Користувачі соцмережі хором заявили, що дуже чекають нового випуску, і звичайно ж, не забули засипати артистку приємними компліментами.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, закоханий нахаба спробував щастя зі суворою Златою Огнєвіч: "Ти мене роздягаєш?"

Як повідомляв Знай.uа, учасник шоу "Холостячка" вирішив завоювати серце Злати Огнєвіч діамантом зі скла: "Я, м'яко кажучи, *уїв"

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч заявила, що чоловікам на "Холостячці" доведеться гарненько "попітніти": "Поруч з сильною жінкою складно"