Популярна українська співачка Злата Огнєвич частенько радує шанувальників всілякими фотографіями або гарячими відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 320 тисяч осіб.

Зовсім недавно "Холостячка" другого сезону поділилася довгоочікуваною відеороботою на пісню "Мій назавжди", в ході якої постає в спокусливих позах, будучи в купальнику. А зараз виконавиця знову поділилася невеликими секретами успішних відносин, на її думку.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"вже восени ви зможете зануритися в нову історію романтичного реаліті "Холостячка". Головною героїнею стала співачка і композитор Злата Огнєвич (@zlata.ognevich). Зйомки в розпалі, чоловіки підкорюють серце української зірки, а сама Холостячка ділиться своїми думками на тему, що ж найголовніше у відносинах", - йдеться в публікації на офіційній сторінці проекту в Instagram.

Злата Огнєвіч, фото з instagram
Злата Огнєвіч, фото з instagram

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

А сама співачка зазначає, що сама для себе усвідомила важливість діалогу у відносинах, до яких приєднуються ніжні обійми, дотики і компліменти. Через них Злата здатна відчути вселенську любов з боку чоловіка до неї.

Хоча зараз багато користувачів більше переживають за минулу "Холостячку" Ксенію Мішину, яка 16 липня 2021 року написала, що закінчила відносини з гумористом Олександром Еллертом, через рік після закінчення шоу.

Нагадаємо, Холостячка Злата Огнєвич похвалилася формами у відвертому купальнику: мокра і спокуслива

Як повідомляв Знай.ua, "Холостячка" Злата Огнєвич розкрила 10 правил сильної жінки: не кожен чоловік витримає

Також Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвич почала життя з чистого аркуша: "Мій назавжди"