Відома на всю країну телеведуча і актриса Лілія Ребрик любить іноді поекспериментувати зі своїми образами, особливо з яскравими кольорами. І цього разу артистка зуміла виділитися. Лілія підібрала собі дуже яскравий образ: червоні штани, білосніжну блузку і рясний помаранчевий піджак. Доповнила свій лук знаменитість червоними губами і масивними сережками в тон піджака.

Мабуть і цього було мало, тому, щоб виділиться ще більше телеведуча вирішила скорчити вульгарну гримасу на обличчі і зробити губки "бантиком".

Скріншот з Instagram

Лілія Ребрик не тільки успішна артистка, але і щаслива дружина, і звичайно ж турботлива мама двох прекрасних дочок - Діани і Поліни. Чоловік знаменитості не менш успішний танцюрист-Андрій Дикий.

Скріншот з Instagram

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

За історією розвитку їхніх стосунків спостерігала вся країна на шоу "Танці з зірками" на каналі 1+1. Спочатку у них не було навіть натяку на флірт, адже обидва були професіоналами своєї справи, але глядачі все одно помічали дику пристрасть в цій парі.

Скріншот з Instagram

Підписники новий яскравий образ Лілії Ребрик сприйняли із захопленням: "Як завжди, красуня", " Мандаринка", "Фотка супер".

Скріншот з Instagram

Нагадаємо, що Зірка" кріпак " Тарас Цимбалюк вразив голлівудською посмішкою: як у Джима Керрі.

Також, Знай.юа писав, що Лілія Ребрик назвала головні ознаки наближення зими: "невідворотно....".