Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" і учасник шоу "Танці з зірками" Mеlovin (Костянтин Бочаров) любить радувати свою публіку яскравими публікаціями з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram.

Цього разу артист ощасливив шанувальників прем'єрою нового кліпу і ліричною піснею під назвою "Таємний знак", яку він виконав у дуеті з українською співачкою SOWA.

Раніше Костянтин розповідав, що ця пісня була написана ним кілька років тому, і просто чекала свого часу. Артист з молодою співачкою Діаною Горбяк (SOWA) дружать вже довгий період часу і ця ідея колаборації виникла спонтанно.

"Таємний знак - це композиція-діалог між двома людьми, який повинні знати тільки вони. Якщо ці двоє виносять все напоказ, ця магія втрачається і вони виявляються заручниками суспільства", - розповів про нову пісню Melovin.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Режисером ролика став іменитий український кліпмейкер - Тарас Голубков, який відомий по роботах для MONATIK, "Скрябіна", Артема Пивоварова та інших.

Робота вийшла шикарна, з містичним характером - зйомка відбувалася на озері Синевир, про який ходять різні легенди та історії про потойбічний світ. У кліпі також знялася партнерка артиста в шоу "Танці з зірками" - Ліза Русина. Варто звернути увагу на те, що в ролику підняли соціальну тему про людей з дефектами слуху. Прем'єра збіглася з сіжнародним днем мови жестів.

Через кілька годин після презентації, на YouTube-каналі артиста кліп зібрав тисячі переглядів і масу захоплених реакцій і коментарів.

Нагадаємо, Melovin після шоу "Танці з зірками" втік від Лізи Русиної в обійми нової партнерки: "Таємний знак"

Як повідомляв Знай.uа, Melovin закохав у себе українок на "Танці з зірками": "Розкрився як чоловік"

Також портал Знай.uа писав, що Melovin проявив справжні почуття до Єлизавети Русиної на "Танцях з зірками": "Не тільки с*кс..."