Відома українська співачка, в минулому політична діячка і учасниця найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 340 тисяч чоловік.

Як відомо, після гучної прем'єри довгоочікуваного сезону "Холостячки", інтерес публіки до артистки в медіапросторі значно виріс. У зв'язку з популярністю, що набирає обертів, Злата почала активно розвивати сторінку в соцмережі і спілкуватися зі своїми шанувальниками.

Скрін, Instagram Злата Огнєвіч
Скрін, Instagram Злата Огнєвіч

Судячи з нових опублікованих Insta Stories, співачці дуже сподобалося бути в ролі успішної і бажаної "Холостячки", адже після кожного побачення, кімната Злати схожа швидше на ботанічний сад.

Чоловіки на проекті завойовують симпатію і увагу артистки всілякими способами, і найдоступніший з них - це шикарний букет квітів. Дівчина на відео похвалилася своїм "квітковим садом", в якому є троянди, півонії, хризантеми, орхідеї і ромашки.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"У мене вже ваз не вистачає для цих гарних квітів", - жартівливо поскаржилася Злата.

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що "Холостячку" Злату Огнєвіч роздягли і розглянули з усіх боків на першому груповому побаченні: мокра і в пелюстках троянд

Нагадаємо, "Холостячку" Злату Огнєвіч підняли в небо на першому побаченні: "Я закохалася"

Як повідомляв Знай.uа, учасник шоу "Холостячка" вирішив завоювати серце Злати Огнєвіч діамантом зі скла: "Я, м'яко кажучи, о*уїв"

Також портал Знай.uа писав, що закоханий нахаба спробував щастя зі суворою Златою Огнєвіч: "Ти мене роздягаєш?"